diumenge, 12 d’abril del 2020

Classes no presencials

Degut a la situació actual, el blog continuarà funcionant però potser les entrades no coinxidiran amb els dies de classe encara que tractarè de seguir el mateix ordre que quan les classes eren presencials, per tant de igual forma que abans, faré entrades amb la meua opinió dels temes exposats, dels continguts que vejam en les classes, etc.

Com a xicoteta reflexió respecte la situació que estem vivint pense que és una situació totalment nova, i que ens ha vingut de sobte encara que feia temps que alguns països ja l'estaven patint. Respecte a les TIC i la situació actual, estem comprobant com les TIC estan ajudant moltíssim a llevar-li gravetat a la situació ja que ens permeten continuar en contacte amb les nostres families, permeten continuar amb les classes de manera virtual, permeten per exemple que els enferms del virus puguen parlar i veure a les seues famílies. Per tant, com podem veure les TIC ens permeten continuar amb la comunicació de la societat i això permet que l'aïlament no siga tan greu. Respecte a l'educació i la situació actual, hem comprovat que les TIC són més importants de lo que pensàvem i que per tant com que l'educació és un reflex de la societat, debem de garantir una eduació de qualitat en l'ús de les TIC, ja siga ensenyant a utilitzar-les de forma segura i adequada com utilitzant-les com recurs per a donar les clases.
En conclusió, les TIC són una ferramenta de comunicació que estan permetent que la societat no es paralitze completament, ens estan permetent continuar de forma molt aïllada amb les nostres vides i que per tant debem aprendre quan acabe aquesta situació i tractar d'implementar les TIC en major mesura a les nostres classes per a familiaritzar als nostres alumnes ja que com hem comprovat quan tot es paralitza, les TIC encara poden continuar funcionant.

Aprendo y enseño con las TIC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada