divendres, 10 d’abril del 2020

Classe 04/03/2020

Durant aquesta classe els nostres companys van exposar el tema 16 del manual anomenat "La utilitzación de las redes sociales desde una perspectiva educativa".

La presentació em va parèixer molt dinàmica, visual i atractiva. A més, van utilitzar la xarxa Instagram on ens van invitar a comentar una publicació amb exemples de xarxes socials educatives que ens van servir d'ajuda per a ampliar els nostres recursos per si en un futur necessitem o volem utilitzar alguna d'aquestes xarxes en les nostres sessions.

D'una altra banda, el tema de les xarxes socials em va parèixer molt interessant ja que les xarxes socials són un element importantíssim en la societat actual. El fet de no tindre cap xarxa social dificultarà en gran mesura la teua interacció amb la societat ja que en l'actualitat fins i tot per a trobar treball s'utilitzen xarxes socials com pot ser "Linkedin" per tant com que l'escola és un reflex de la societat, és important que ensenyem a saber utilitzar les xarxes d'una manera adequada i sempre segura ja que el fet de muntar més informació de la que volem a les xarxes pot ser un gran problema i a voltes difícil de solucionar ja que quan una informació es puja a la red és difícil eliminar-la sense que quede rastre.

Finalment el segon grup va exposar el seu treball anomenat "Viatge", una miniquest molt dinàmica on van utilitzar vídeos grabats per ells mateixos per crar un fil conductor on anar captant l'atenció dels espectadors i transmetre els continguts de la webquest. Em va parèixer un treball molt ben fet, on de nou els nostres companys com els grups anteriors han sabut captar la nostra atenció, fer un treball diferent i original als anteriors i transmetre uns continguts i treballar uns objectius a la web que era l'objectiu d'aquesta pràctica.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada