dissabte, 18 d’abril del 2020

classe Dimecres 25/03/2020

Durant aquesta classe es va presentar el tema 4,7 i 10 del manual en diferents videos creats per l'equip 7.
El tema 4 s'anomena "El disseny, la producció i l'avaluació de les TIC aplicades als processos d'ensenyança i aprenentatge", el tema 7 s'anomena "Presentació multimèdia: principis didàctics i aspectes tècnics per a la seua producció" i el tema 10 s'anomena "La informàtica i la multimèdia: la seua utilització en infantil i primària"
Com podem observar els dos primers temes són més tècnics i fan referència als mètodes necessaris per implementar les TIC a l'educació. El fet d'introduir noves metodologies o instruments educatius a les classes necessita un procés de disseny i d'estudi de l'adaptació d'aquestos recursos ja que a banda d'implementar noves metodologies i ha que pensar el ús que tindran, com s'avaluaran, com es fa de forma correcta, etc. per tant, aquestos dos temes tant de la part tècnica de les TIC i dels instruments de presentació multimèdia són imprescindibles per al nostre futur com a docents ja que necessitarem un bagatge tècnic per poder adaptar els recursos a les nostres classes.

D'una altra banda, el tema 10 ens parla dels avantatges de l'ús de la informàtica a l'educació, tant primària com infantil. La informàtica com estem comprovant encara més aquestos díes de confinament, és una ferramenta imprescindible en la societat moderna, ha canviat la forma d'entendre el món i juntament amb el món l'educació que és un reflex de la societat. Com han explicat els companys als powers, la informàtica implica un aprenentatge on s'involucren un major nombre de sentits, tant el visual, el auditiu, el tàctil i per tant es produeix un aprenentatge més contextualitzat i més durader.
Hi han molts programes educatius amb infinitats d'opcions per a treballar diferents temes dels currículums, per tant, el fet d'utilitzar la informàtica en l'educació permetrà que els alumnes tinguen un aprenentatge més adaptat a les seues necessitats, més motivador, més interactiu i atractiu i en difinitva més educatiu i lúdic. Per tant com podem veure, sempre i quan es faça un ús segur, correcte i equilibrat de la informàtica, millorarà en gran mesura el nivell d'aprenentatge dels alumnes.

SEÑALES DEL AIRE: TE GUSTARIA QUE TU ORDENADOR TE SALUDE CUANDO LO ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada