dissabte, 11 d’abril del 2020

Classe 13/03/2020

Durant aquesta classe, vam continuar amb l'exposició dels temes de teoría i les miniquests dels nostres companys. Aquest dia li va tocar al grup 6 la seua exposició del tema 17 del manual anomenat La organització de les TIC en els centres d'infantil i primaria: models organitzatius.
Durant l'exposició, les nostres companys ens han parlat de tots els mecanismes que utilitzen els centres per integrar les TIC a l'educació. Per exemple m'ha paregut molt interessant el plan TIC un document que es troba en el Proyecte educatiu de centre i coordina l'ús de les TIC al centre per millorar la seua integració amb els continguts de les diferents unitats.
També la creació de comissions de coordinació m'ha paregut molt interessant ja que s'encarrega de repartir les tasques del centre i tractar que tot funcione d'una forma coordinada i unida ja que serà clau per al correcte funcionament del centre.
És a dir, aquesta exposició em va parèixer molt important per conèixer els mecanismes logístics que utilitza el centre per coordinar la introducció de les TIC a les classes i de fet em pareix molt important conèixer-les per a que la seua implementació siga correcta i coordinada.
Finalment, vam realitzar el kahoot i posteriorment al igual que els demés dies es va continuar amb l'exposició de les Webquests.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada