diumenge, 12 d’abril del 2020

classe 18/03/2020

Aquest dia, sen'ns va introduir la pràctica 4 de l'assignatura i se'ns van donar les indicacions per a continuar amb les classes de manera virtual.
Aquesta pràctica consistia en la creació d'un video amb recursos personals amb l'objectiu de narrar una història d'inclusió educativa que concienciara als nostres alumnes.

Aquesta pràctica em va parèixer molt interessant ja que ens ha permés adentrar-nos en la creació de vídeos, familiaritzar-nos amb programes d'edició i concienciar als nostres alumnes amb relats inclusius.
Com estem veient durant aquestos dies de quarentena, el video és un recurs que està permetent continuar amb les classes virtuals, i el fet de crear ja no soles relats inclusius sinó contingut en format video per a les nostres classes millorarà l'aprenentatge dels nostres alumnes. Cada alumne té un ritme d'aprenentatge diferent, no tots aprenen al mateix ritme, per tant, el fet de crear contingut en format video que puguen revisar els alumnes quan arriben a casa per si tenen dubtes de la sessió d'eixe dia millorarà en gran mesura l'adaptació de les sessions a tots els nivells ja que aquells alumnes que presenten més dificultats podran tornar a veure els continguts de classe a les seues cases el nombre de vegades que necessiten.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada