divendres, 10 d’abril del 2020

Classe 28/02/2020

Al començament d'aquesta classe els nostres companys van exposar la seua webquest relacionada amb el cos humà on hi havia un recorregut per tot l'aparell digestiu on per a eixir d'aquest havíem de anar responent les preguntes relacionades amb el temari. Aquesta exposició m'ha agradat molt, ha sigut molt original i la idea del recorregut de l'aparell digestiu m'ha agradat molt.


A més, durant aquesta classe els nostres companys de l'equip 3 van exposar el tema 3 de teoria anomenat "Nuevos escenarios para la formación. La integración curricular de las TIC".

La presentació del tema va estar molt bé, va ser dinàmica i la van exposar d'una forma clara i simple. Aquest tema  ens ha permés veure la importància de les TIC en l'àmbit educatiu i el gran potencial que tenen per millorar l'aprenentatge dels nostres alumnes. Les TIC ens ofereixen un aprenentatge més adaptat a cada alumne gràcies a la infinitat d'aplicacions que troben i per tant ofereixen adaptar-se al ritme d'aprenentatge de cada alumne. A més, tenen una apariència atractiva que els agrada als xiquets i capta la seua atenció i motivació, per tant si ensenyem a utilitzar-les de forma adequada i obtenint tot el seu potencial educatiu seràn una ferramenta indispensable per a l'aprenentatge dels nostres alumnes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada