dimarts, 28 d’abril del 2020

Aplicacions web pràctica 5

Per al desenvolupament d'aquesta pràctica hem utilitzat aplicacions web y programes d'edició de fotografía per a la creació tant del conte com de la portada i la targeta promocional.
Primerament degut a que no tenim destreses artístiques vam buscar per internet en webs d'imatges lliures de drets com és https://www.freepik.es/ imatges per al nostre conte. Com que el conte tracta sobre un viatge espacial, i per a que les imatges tingueren concordància, ens vam centrar primerament en trobar imatges d'un astronauta (el personatge principal) que sigueren iguals però desde diferent perspectives. Una vegada teníem les imatges del nostre personatge principal únicament vam necessitar trobar a la web freepik imatges de l'espai, naus espacials, planetes i totes les imatges necessàries per a donar forma al nostre conte. Una vegada teníem les imatges descarregades, vam emprar l'aplicació d'edició photoshop per muntar les imatges, combinarles i crear les il·lustracions que volíem.



Les imatges base del nostre conte van ser les del astronauta i la seua nau espacial que són les següents:






Una vegada que teníem les il·lustracions base del conte les vam juntar amb l'aplicació photoshop on afegint una imatge de l'espai, text i una imatge del planeta Mart vam conseguir crear la portada que és la següent:



Una vegada teníem la portada, vam tractar de fer les il·lustracions del conte.
De igual forma, a partir de les imatges base de l'astronauta  les vam editar, conseguint les il·lustracions desitjades, amb l'aplicació photoshop. Com que vam realitzar diverses il·lustracions, deixarè a continuació algunes de les que vam crear com a exemple:





Una vegada teníem les il·lustracions vam utilitzar l'aplicació storyjumper per afegir el text que acompanyava a cada il·lustració i donar-li format de conte. El resultat final el podem trobar al següent enllaç: https://www.storyjumper.com/book/read/82392545/MARTÍ-A-MART


Finalment vam crear les targetes promocionals utilitzant l'aplicació canva que és un recurs web que ens permet crear follets promocionals 



De igual forma que amb photoshop, vam utilitzar les ilustracions que vam conseguir lliures de drets i vam juntar-les amb text i imatges de fons per crear les targetes:



Per últim, per a crear el núvol de paraules hem emprat l'aplicació web WordArt. Aquesta app ens permet crear núvols de paraules a partir de conceptes o paraules que insertem manualment on podem canviar el tipus de lletra, l'orientació del text i l'estil. A més, podem definir la forma de les paraules del núvol insertant una imatge on s'omplirà dels conceptes que introduim. En el nostre cas, per a que estiga en relació amb el nostre conte, hem triat una imatge base d'una nau espacial i el nostre núvol de paraules ha quedat així:









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada