dijous, 14 de maig del 2020

Funcionament PDI

En aquesta entrada del blog explicaré com funciona i es configura la PDI o pissarra digital interactiva.
 A continuació en l'esquema es pot veure de forma resumida la conexió de la PDI al dispositiu electrònic que vullgam  utilitzar per transmetre la informació, en aquest cas un ordinador.





Primerament abans d'explicar les conexions de la PDI o pissarra digital interactiva vaig a explicar el funcionament de la pissarra. Aquest dispositiu electrònic es molt semblant al funcionament que pot tindre un projector de video ja que hi ha una imatge o contingut multimèdia que es projecta sobre una pantalla. En canvi, en el cas de la PDI, el sistema té un software o programa que transmet la informació dels llocs de la pantalla o pissarra on es pulsa o es manté el contacte per a dir-li al ordinador on ha de dibuixar o escriure, és a dir, aquesta pissarra respecte a un projector normal ens permet interactuar amb la informació, i aquesta interacció la permet el software integrat de la pantalla.

Per tant per a conectar la PDI necessitarem conexions  de video per a mostrar la imatge sobre la pissarra i conexions USB, aquestes conexions s'encarregaran de transmetre la informació d'aon es pinta o d'aon s'exerceix interacció, és a dir, els punts de la pisarra on es vol interactuar.

Per tant, per a la conexió tal i com mostra el esquema es conectara el ordinador a la corrent, s'encén el projector amb el seu cablejat corresponent i es conecta el cable HDMI i USB de l'ordinador a la caixa de conexions, la conexió USB anirà a la pisarra digital i la conexió HDMI anirà al projector que mostrarà la imatge sobre la pisarra. Una vegada conectat el hardware, hi ha que configurar el software o programes que controlaran el procés. En aquest cas s'utilitzarà Smart Notebook que haurem d'instalar a l'escriptori per a poder utilitzar la nostra pisarra


Una pizarra digital interactiva UltraHD de 84 pulgadas, nuevo ...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada