diumenge, 17 de maig del 2020

FINAL DEL BLOG!

Finalitza açí aquest blog, aquest viatge i aquest curs on hem pogut aprendre infinitat de recursos, formes de treballar amb les noves tecnologies i formes d'adaptar les classes a la web 2.0 i a les noves tecnologies. He de dir que m'ha agradat molt l'assignatura i he pogut ampliar la meua motxilla de coneixements, recursos didàctis i educatius.
Desde miniquests, murals o contes fins a relats virtuals i creacions audiovisuals hem pogut treballar i exposar a aquest blog, tot relacionat amb l'educació i en la forma de fer-la més atractiva, lúdica i motivadora per als alumnes.

Com a reflexió m'agradaría dir que en aquesta assinatura en tot moment hem pogut descobrir les apliacions dls diferents recursos tecnològics per a l'educació però no em tingut en compte si tots els alumnes tenen accés a aquestos recursos ja que hi han moltes famílies que no disponen d'ordinador per exemple. Per tant pense que en un futur hi ha que treballar tant en l'utilització educativa de les TIC com garantir l'accés de tots el alumnes a aquestos recursos.



Potser que crear una educació molt adaptada a les TIC on es done per supost l'accés de tot l'alumnat a aquestos dispositius sense que en la realitat siga així pot crear desigualtat social i desigualtat d'accés a l'educació.

És clar que aquest tema és difícil de tractar ja que la societat actual és desigual, la riquesa no està distribuida de forma igual i per tant, aquest tema és complicat i pense molt difícil de tractar o solucionar a aquesta assignatura però pense que per a futurs cursos hi hauria que tindre en compte aquest problema i dissenyar alternatives a les TIC o crear activitats a la web 2.0 que no necessiten un ordinador personal per a realitzar-les, pot ser un dispositiu mòvil o prestar dispositius electrònics per part del centre. És un tema complex però hi hauría que tindre en compte que el problema existeix i que no tots poden utilitzar les TIC.

En conclusió, com ja he dit anteriorment, aquesta assignatura m'ha agradat molt he pogut aprendre recursos i formes d'integrar les TIC a l'educació i pense que en el futur de segur utilitzaré i em serà de gran ajuda per utilitzar a les meues classes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada