dijous, 13 de febrer del 2020

Classe 11/02/20

Durant la classe de huí, hem continuat amb les exposicions dels murals digitals que vam començar a exposar la classe anterior i al igual que en la classe anterior hem comentat els treballs exposats, els punts que ens han agradat i els que hauríen que millorar.
Pero últim i per a finalizar la classe d'acord amb el treball del mural d'un grup que van exposar i on treballaven l'espai i la galaxia, va sorgir la qüestió de si és veritat que vam arribar a la lluna.
A continuació i després de fer una recerca pero internet posaré algunes proves de l'arriba a la lluna.

La primera prova és el reflector llunar que van deixar els integrants llunars a la superfície de la lluna. Amb aquest reflector làser es pot mesurar la distància que Hi ha desde la terra a la lluna mitjançant la reflexió d'un làser enviat desde la terra.
La segona prova és les empremptes que van deixar els astronautes de l'apollo 12 i que més tard els apollos posteriors han pogut veure .

Una altura prova és la basura espacial que han anat deixant els astronautes a mesura que han anat fent les expedicions

Les roques que van portar de la lluna (uns 30kgs de la lluna i més de 200 kgs d'altres roques espacials) són més antigues que la roca més antiga que es té de la terra.

Per últim es va dir que com que a la foto no hi apareixien estrel•les a la lluna és perque les càmeres no tenen suficient capacitat per poder captar aquesta llum produida per les estrel•les al igual qu quan Fem una foto a la lluna amb el nostre mòvil necesiten un cèl molt clar i brillant per poder captar la seua llum

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada