divendres, 31 de gener del 2020

Classe 31/01/2020

Hui hem començat la classe apronfundit amb l'elaboració del nostre blog. Hem aprés com s'afegeixen "gadgets" amb codi HTML al nostre blog. Hem afegit un rellontge i en el meu cas he afegit uns quants gadgets més. Encara que jo ja coneixia com s'utilitzaven els gadgets he refrescat la meua memòria.

D'una altra banda, hem fet un xicotet debat sobre les noves tecnologies, el seu ús a l'educació, els aspectes positius i negatius d'aquestes, com ha canviat la forma de comunicar-nos i les nostres interaccions, etc. En el meu cas pense que les noves tecnologies han millorat molt la nostra societat. Sempre hi hauran persones que diran que les noves tecnologies són perjudicials, creen adiccions, i en general no són bones per a la societat però jo pense que les TIC han revolucionat la forma en la que ens comuniquem, podem estar en contacte amb persones que es troben en una altra part del món, tenim accés al moment a la informació (abans hi havia que anar a la biblioteca per poder accedir a la informació), en l'àmbit de l'educació les TIC aumenten la motivació dels alumnes pel coneixement, adquireixen una major autonomía que els permet autoaprendre i millorarà la seua autoestima i a més, potència la creativitat dels alumnes. Com tot, té les seues parts roines ja que fer un ús inadequat de les TIC provocarà conseqüències negatives, però a mode de metàfora, fer un ús roín de qualsevol medicament també provocarà conseqüències roínes. Per tant, els alumnes hauran de fer cas a les instruccions dels professors al igual que els pacients als metges per poder emprar tant les TIC com els medicaments adequadament i aprofitar els seues avantatges.

Per finalitzar la classe, hem començat el treball del mural digital per grups.


dijous, 30 de gener del 2020

Primer dia de classe

Aquest primer dia de classe se'ns ha introduit l'assignatura i els continguts. A més, hem vist la programació i com serà l'evaluació amb la creació de kahoots.
D'una altra banda hem format grups de treball per a les posteriors pràctiques que realitzarem i també hem fet una primera aproximació a la creació d'un blog a mode de diari per a l'assignatura.

Aquesta assignatura m'ha agradat i m'ha paregut diferent i atractiva amb l'incorporació de metodologies noves com la realització d'un blog, l'evaluació per kahoots, i l'ús de les TIC que normalment no utilitzem en les altres assignatures. Espere no canviar d'opinió al llarg del quatrimestre!

dimecres, 29 de gener del 2020

Introducció

Hola, soc Manu i aquest serà el blog on escriuré un diari sobre el desenvolupament de l'assignatura de "Desenvolupament curricular i aules digitals en l'educació".